image


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya: “Batman Engelliler Spor Kulübü takımı olarak 1550 Km Otobüsle yol kat ederek bütün zorluk ve sıkıntılara rağmen ilimizi engelli sporu dalında Türkiye arenasında temsil etme gayreti ve değer katma çabası içerisinde olduk ” dedi.

Kaya açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “Kapitalist sistemin içerisinde sporumuzu severek yapıyoruz. Nereye kadar sürdürebiliriz onu bilmiyoruz. Tüm takımların bir arada olduğu turnuvada ne kadar kimsesiz olduğumuzu iliğimize kadar hissedebiliyoruz. Yalova ve Bursa illerinde devam eden turnuvada ilimizi başı dik onurlu bir şekilde tanıtımına katkı sunmaya çalışıyoruz.

Kamuoyuna soruyoruz böyle bir etkinliğin maliyeti ne kadar olur? Her gün kocaman resimler kocaman ballanmış yazılar hariç. Bir moral motivasyon adına ilimizin yetkililerinden ve yerel basınında destek beklerdik.

“Hiç verilmiyor yapılmıyor da değil. Ama böyle elit bir ligte destek yetersiz. Yıllardır kesintisiz reklam sponsorluğumuzu yapan takımımızı kurumun bir parçası olarak gören TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğü ve personellerine, İki sezondur Lige katılmamıza vesile olan ve engelli dostu Batman Valimiz ve Batman Belediye Başkan vekilimiz Sayın Hulusi ŞAHİN Beye, Ulaşımımızda kolaylık sağlayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın M. Şafi Özperk ve şube müdürlerine teşekkürlerimizi sunarız.” MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *