image


Balpınar Belde Belediyesi; Çevreve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 1 adet itfaiye arazözü, 1 adetçöp aracı ve 1 adet kanal temizleme aracı, Türkiye Belediyeler Birliğitarafından hibe edilen kazıcı ve yükleyici özelliği olan iş makinesi ile kendikaynaklarıyla aldığı araçları düzenlediği programla tanıttı.

Belediye bahçesinde düzenlenenprograma; Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, Belde Belediye Başkanı Hüseyin GEYLANİ, ilçe belediye başkanları, siyasipatilerin yöneticileri ile belde halkı katıldı.

BELEDİYECİLİK BİR SEVDADIR

Programda Belediye BaşkanıGeylani bir selamlaşma konuşması yaptı. Geylani yaptığı konuşmada, “belediyecilik her şeyden önce bir sevdadır. Bu sevda insanların olduğu her mekândaonlara hizmet etmek, hayatlarını kolaylaştırmak sevdasıdır. Bu belediyecilikanlayışıyla gece gündüz demden çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” Dedi.

BALPINAR, BATMAN’IN SEBZE DEPOSU

Balpınar Beldesinin Batman’ınsebze deposu konumunda olduğunu vurgulayan Geylani, “Beldemizin toplam nüfusuyaklaşık 6 bin civarındadır. Beldemiz Batman’ın en verimli arazilerinesahiptir. Ekonomisi tarıma dayalı olup seracılık yaygınlaşmıştır.” İfadelerinikullandı

Göreve geldiğinden bu yanabelediyenin araç filosunu güçlendirdiğini söyleyen Geylani, “Balpınar Beldesiolarak projelerimizi daha etkin hale getirebilmek amacıyla göreve geldiğimdenbu yana belediyemize 8 araç daha kazandırdım. Bu araçların maliyeti 2 buçuktrilyondur. Bunun 1 trilyon civarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteği,diğeri ise kendi imkânlarımızla elde edilmiştir.” Dedi.

Törende konuşma yapanMilletvekili Özdemir ise, gerek Batman Belediyesi gerekse ilçe belediyeleritarafından çok önemli projelerin hayata geçirildiği ve bu projelerin vehizmetlerin halkla ilişkiler tarafının da iyi bir şekilde yapılması gerektiğiniifade etti.



Daha sonra konuşan Vali Şahin,Belde Belediye Başkanı Geylani’yi tebrik ederek, “Bu küçük mütevazı belde kısabir süre içerisinde kendi cesametinin üzerinde çok önemli işler yaptı. Beldeningirişindeki bölünmüş yol karayolları standartlarında bölünmüş bir yol ve bununne mücadelelerle yapıldığının şahidi benim. Bu hizmet araçlarının teminikonusunda da Belediye Başkanın çok ciddi emekleri oldu. Hizmetlerinden dolayıkendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Vali Şahin, “Belediyeciliğin enönemli vasfı insana dokunmasıdır. Doğumundan ölümüne kadar insanın hayatıyla içiçe olan bir iş. Bu yüzden belediyeciliği iyi yapmak önemli ve belirleyicidir.Batman Belediyesi olarak büyük bir nüfusa sahip şehrimizde halkımıza iyiniyetle hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da daha büyük işler yapacağız.Kardeş belediyelerimize parti ayırımı yapmaksızın destek olmaya devam ediyoruz.Batman’da merkez belediyenin dışında on belediye var. Batman Belediyesi’ninhediyesi olarak her belediyeye bir park yapıyoruz. Tüm bu çalışmalarda en büyükdesteği Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde İçişleri Bakanlığı ile Çevre veŞehircilik Bakanlığı’ndan alıyoruz. Bu destekler sayesinde BatmanBelediyesi’nin çok önemli vizyon projeleri yoluna girdi. Bunlar sağlamadımlarla, iyi planlarla yürüyor” diye konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *