image


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi sokağa çıkma kısıtlamasını kaldırmasının ardından halk piknik yaptı. Aylar sonra aileleriyle pikniğe gelenler, gönüllerince doyasıya eğlendi.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile park, bahçe, piknik ve mesire alanları halkın kullanımına açılırken halk, aylar sonra kısıtlamasız ilk cumartesi gününde açık olan mesire alanlarına akın etti.


“AYLAR SONRA DIŞARI ÇIKMAK VE HAFTA SONUNU PARKTA GEÇİRMEK ÇOK GÜZEL OLDU”

Kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte piknik yapmaya geldiklerini anlatan Mustafa Güzel, “Vaka sayılarının düşmesi bizi sevindirdi, piknik alanlarına geldik. Çocuklarımızla birlikte güzel bir ortamda pikniğimizi yapıyoruz, ailemizle çok mutluyuz. Aylar sonra dışarı çıkmak, hafta sonunu parkta geçirmek çok güzel oldu. Maskesiz hayat parkta daha güzel oluyor. Bu günleri çok özlemiştik.” dedi.

“BU GÜNLERİ ÇOK ÖZLEMİŞTİK”

Ailesiyle birlikte mesire alanına gelen İsmail Güzel de, “Salgının azalması Türkiye genelinde olduğu gibi buranın halkını da sevindirdi. Cumartesi uygulanan sokağa kısıtlamasının kaldırılmasını da fırsat bildik. İnşallah pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırılsa daha güzel günler yaşarız. Bu günleri çok özlemiştik..” ifadelerini kullandı.

“Salgın süreci gerçekten bizi çok yordu”

Salgın sürecinin herkesi çok yorduğuna dikkat çeken Murat Karaçum ise, “Evlerde bunaldık. Cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması hepimiz için çok iyi oldu. Ailecek parka geldik, parkta güzel vakit geçiriyoruz. Salgın süreci gerçekten bizi çok yordu. Parkta ailecek kurallara uyarak eğleniyoruz. İnşallah bir an önce salgından tamamen kurtuluruz ve tekrar eski günlerimize döneriz.” diye konuştu. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *