image

Vali Hulusi Şahin’in anneler günü mesajı şöyle:

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun… 

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde hiç şüphe yok ki, annelerimiz en büyük sorumluluğu üstleniyor. Onlar sınırsız sevginin yaşayan birer örneği, fedakârlığın vücut bulmuş hali ve en önemlisi hepimizin ilk öğretmeni… 

“Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisine inanan bizler için, bütün evlatlar için şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan anneler, başımızın tacı. Üzerimizdeki haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. 

Geleceği emanet edeceğimiz yavrularımızın duygu, düşünce ve karakterlerinin şekillenmesinde temel rolü üstlenen annelerimiz; karşılıksız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla da topluma örnek oluyor. 

Çocukları için karşılaştıkları bütün güçlüklere göğüs geren, engin hoşgörüleri ile yolumuzu aydınlatan annelerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, daha iyi koşullarda yaşamaları için de hepimize farklı sorumluluklar düşüyor.  

Batman’da yaşayan annelerimiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyken biliyoruz ki; birlik ve beraberliğimizin de temeli olan anneler; desteğin, hizmetin ve hürmetin en büyüğünü hak ediyor. 

Covid-19 salgınının tüm dünyayı olağanüstü önlemler almaya zorladığı bu günlerde ise, annelerimize karşı sorumluluklarımız bir kat daha artmış durumda. Onları, aramızdan birçok canı alan bu hastalıktan koruyabilmek için tedbir ve önlemler konusunda daha fazla hassasiyet göstermemiz şart. 

Canımızdan çok sevdiğimiz annelerimizin bu özel gününde maske, mesafe ve hijyen konusunda çok titiz davranmanızı siz değerli Batmanlı hemşehrilerimden rica ediyorum. Bu yıl Anneler Günü’nü onlara sarılmadan, öpmeden kutlayalım ve annelerimizi koruyalım.  

Unutmayalım! Sevmek, korumayı gerektirir. Ne taktığımız maske sevgimizi saklayabilir ne aramızdaki mesafe bizi onlardan ayırabilir.  

Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yad ederken Batman’da yaşayan annelerimizle birlikte tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *