image

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Spor Derneği ile iş birliği içinde yürütülen 'Yarın Çok Genç Olacak Projesi' kapsamında 06-11 Nisan tarihleri arasını kapsayan Ankara, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir gezisine giden öğrenci kafilesi yapılan gezinin ardından Batman'a döndü.  

İlk olarak Çanakkale ilini ziyaret eden öğrenci kafilesi, burada Çanakkale Şehitliğini ziyaret ederek Şehitleri andılar.

Çanakkale ziyaretinin ardından Balıkesir İline geçen öğrenci kafilesi burada Seyit Onbaşı'nın Havran'daki kabrine ziyarette bulundular.

Son olarak Ankara'ya geçen öğrenci kafilesi, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Spor Derneği tarafından düzenlenen programda İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ile bir araya geldiler.

Öğrencilerin Ankara programı 1.Meclis ziyareti, Hacı Bayram Ziyareti, Polis Müzesi Gezisi, Millet Kütüphanesi ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyareti ile programı tamamladılar.

Beş günlük gezinin ardından hava yolu ile Batman'a dönen öğrenci kafilesini Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim KUSEN karşıladı.  VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *