image

Partisinin ilçe teşkilatlarının açılış programlarına katılmak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan Ali Babacan, ülke gündeminde yaşanan gelişmelere değindi.

DEVA Partisi olarak bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Babacan, geçen sene 9 Mart 2020 tarihinde partilerinin tüzel kişiliğini kazandığını ve çok kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmalarını yasalarda öngörülen kritik eşiği geçirecek şekilde belli bir noktaya getirdiklerini ifade etti.

Babacan, DEVA Partisinin geçen hafta resmi gazetede yayımlanan listeye göre Türkiye'de seçimlere girmeye hak kazanmış 20 siyasi partiden birisi olduğunu açıkladı.

Teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini belirten Babacan, "Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda bizim 81 ilimizin 81'inde de il başkanlarımız görevinin başında. Bu 81 ilin 47'sinde biz kongremizi tamamladık. Bugün itibariyle yine 973 ilçemizden 600'ünde ilçe başkanlarımızı görevlendirilmiş durumdayız. İlçe kongrelerimizde hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi.

"HİÇBİR SORUNA ÇÖZÜM ÜRETİLMİYOR"

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *