image

Batman Organize sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Trikotek firmasında çalışanlara yönelik, Batman Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen  ‘Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim’ kursu bitti.
BELGELERİ VALİ ŞAHİN VERDİ 
Halk Eğitim merkezi tarafından verilen, Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere Vali Hulusi Şahin’in katılım sağladığı bir belge töreni düzenlendi. Kursiyerlere belgelerini veren Vali Şahin, katılım sağlayanları ve emek verenleri kutlayarak bunun devamının gelmesini istedi. Törene Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Zeynep Akbel, İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, Halk Eğitim Müdürü Bilal Serik, kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ile çok sayıda davetli katılım sağladı.  
“KURSLARI ÖNEMSİYORUZ” 
Bu tür kursları önemsediklerini belirten Halk Eğitim Müdürü Bilal Serik; “Tekstil firmalarımızdan gelen bu tarz tüm istekleri ivedilikle yerine getiriyoruz. Kapımız herkese açıktır. Bu konuda Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran’ın büyük destekleri söz konusudur.” diye konuştu.  M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *