image

Batman'ın Balpınar beldesinde seçim lokali açılışında konuşan bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, "Memleketin gidişatını emin olmadığımız insanlara teslim etmemeliyiz."dedi.

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Balpınar (Gresira) Beldesi’nde seçim lokali salavatlarla açıldı.  

Murat Güneş’in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan lokal açılışına HÜDA PAR Balpınar belde teşkilatından çok sayıda isim ile belde halkı katıldı. Açılışa katılan misafirlerle burada tek tek ilgilenen Gök, katılımcılara teşekkür etti.

Açılış vesilesiyle toplanan kalabalığa hitap eden bağımsız aday  Gök, seçimlere baraj zulmü nedeniyle bağımsız adaylar olarak girdiklerini belirtti. Açılışını yapacakları lokalin hayırlara vesile olmasını dileyen Gök, seçimin şahıslar ve aşiretler arası bir seçim olmadığını, seçimin zihniyetler arasındaki bir seçim olduğunu söyledi.

Oy kullanırken vebalini de düşünmeliyiz

Gök burada yaptığı konuşmada "Oy verirken iyi bir muhasebe yaparak oy vermemiz lazım. Bu önemli bir vebaldir. Nasıl ki, ticarethanemizi aracımızı herkese teslim etmiyorsak bu memleketin gidişatını da emin olmadığımız insanlara teslim etmememiz lazım.” şeklinde konuştu.

Salavatlar ve tekbirler eşliğinde kurdelenin kesilmesinin ardından  Gök, seçim lokalinde halkın tebriklerini kabul etti.

Aydın Gök ve beraberindeki heyet, Yeniköy (Sêgırka)’da Cuma namazı kıldıktan sonra  Sêgırka ve Zorko muhtarları Celaleddin Balin ve Şemsettin Ağar ile halkla görüştü. Gök, muhtarlar ve köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek projelerini anlattı.

Köylüler, Gök’e başarılar dileyerek kendisini destekleyeceklerini ifade ettiler. Vedat Aydın

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *