image

Sen De Bir Çocuk Sevindir Derneği Başkanı Neslihan Çatalkaya Ceylan ve beraberindekiler Beşiri’ye bağlı Yontukyazı Köyünü ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan ceylan, “ Yontukyazı İlk Öğretim Okulunda çocuklarımızla birlikte bayram havası yaşadık. Öğretmenlerimiz ve bağışçılarımız ile Yontukyazı İlk/ortaokuluna kütüphane kurma fırsatımız oldu. Aynı zamanda tüm okul öğrencilerine, 186 çocuğa ayakkabı hediye ederek destek olduk. Kütüphaneler oldukça, her bir öğrencinin kitaplara rahatlıkla ulaşabileceğini ve eğitimlerine katkıda bulunabileceklerini ifade etmek isterim. Dernek Başkanı olarak, kütüphane projelerinin durmadan devam edeceğini ve daha birçok kitabın raflarda yerini alacağını ve daha çok çocuğa ulaşmayı umut ediyorum.” Dedi.

Derneğin yardımına teşekkür eden Yontukyazı Köyü Muhtarı Mehmet Şah Çöl de yaptığı açıklamada, “ Okulumuza öğrencilerine ayakkabı hediye eden, okulumuza kütüphane kuran Sende Bir Çocuk Sevindir Dernek Başkanı Neslihan Hanıma teşekkür ediyorum. Kendini mum gibi eritip geleceği aydınlatan eli öpülesi gönüllü öğretmenlerimize, bütün bunlara vesile olan Okul Müdürümüz Ömer Canpolat, Resim öğretmenimiz Nilgün Akgün, bizleri yalnız bırakmayan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne köyüm adına teşekkür ederim.” Dedi.

Yontukyazı Köyü Okul Müdürü Ömer Canpolat da yardımlarından dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *