image

HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı M. Ali Şimşek ve ilçe teşkilatından bir grup ilçede etkinlik düzenleyen Kızılay tırına giderek kan bağışında bulundu.
Kızılay, Beşiri’de kan bağışı etkinliği düzenledi. Etkinliğe bir grup parti üyesiyle birlikte katılan HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, Kızılay tırında kan bağışında bulundu. 
Konuyla ilgili gazetemize bilgilendirmede bulunan Şimşek, “ Kızılay Kan Bankası ilçemizde bir etkinlik düzenledi. Kızılay Batman Kan Merkezini Yöneticisi Mehmet Bey ve Kızılay İlçe Başkanı Mehmet Sekman Beyle birlikte biz de etkinliğe katıldık. Birkaç üyemizle birlikte kan bağışında bulunduk.  Kan bağışı etkinliğine katılıp kan vermemiz Kızılay yönetimini çok memnun etti. Bize teşekkür ettiler.” İfadelerini kullandı. 
HÜDA PAR camiasının bu tür güzel etkinliklere katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Şimşek, HÜDA PAR’ın her şekilde iyiliğin, güzelliğin, hayırlı girişimlerin yanında olduğunu, bundan sonra da bu tür hayırlı kampanyalara katılmaya devam edeceklerini söyledi. Şimşek, bu düşüncelerini Kızılay yönetimine de ilettiklerini ifade etti. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *