image

Basın toplantısına DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci de katıldı. Batman’da yerel medyayı çok önemsediklerini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Ulusal medyanın birilerinin tekeline girdiği bu dönemde değerli basın mensuplarımızın çabasının farkındayız. Onların emeğinin hakkını alabildiği, özgürce haberlerini kamuoyu ile paylaşabildiği bir ortamın sağlanmasının ilk görevlerimiz arasında olacağını belirtmek isterim. Batman’da her kesimden partimize yönelik ciddi bir ilgi ve alaka var. Çok sayıda saha ziyaretinde bu ilgiyi hissediyoruz. Önümüzdeki süreçte de masa başında değil sahada olmaya, vatandaşlarımızı dinlemeye, çözüm önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Basın toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 
tüm partiler ile diyaloğa hazır olduklarını ifade etti. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Biz ev genci diye tabir edilen ve ne okulda, ne işte olan bir kayıp neslin ortadan kalkması için, intihar haberlerini manşetlerde görmemek için, her gün darp-şiddet olayları ile uyanmamak için, Merkez Bankası’nın sıfırı tüketip, hızla borçlanmasını ve yarınlarımızı teminat altına almasını seyretmemek için bu partiyi kurduk. Şu anda 42 ilde ve 300’ün üzerindeki ilçede kongremizi tamamladık. Haziran ayına doğru tüm il ve ilçelerde teşkilatlarımız hazır olacak. Amacımız müreffeh yarınları inşa etmek üzere var gücümüzle doğrudan, haktan yana olmaktır. Tüm seçmene, siyasi partilere kapımız açık. Yeter ki bu ülkenin yarınlarına bir ışık sağlayalım; israfı, talanı ortadan kaldıralım. “ dedi.
İktidarın yargı reformu için sık sık patronlarla görüşmesini eleştiren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “İktidar sıklıkla yargı reformu söylemi sonrasında büyük patronlarla bir araya gelip, ne istediklerini soruyor. Bu insanların zaten bir sorunu yok ki? İstedikleri her şey sabaha gerçekleşmiş oluyor zaten. Siz önce gelip KHK’ların derdini sorun, başıma birşey gelir mi diye bir Twit atamayan gençlere sorun, birkaç kuruş ucuza ekmek, patates kuyruklarında saatlerce bekleyen insanlara sorun, işten atılanlara sorun, mahkemelerde yıllardır adalet bekleyen milyonlara sorun, Türkiye’ye yatırım yapmaktan vazgeçen yabancı yatırımcılara sorun. Biz dedik ki ekonominin düzelmesinin yolu iyi bir adalet sisteminden geçer, bunu işitmişler ancak adaletin kime lazım olduğunu yanlış anlamışlar. Biz her bir vatandaşımıza adalet lazım derken onlar büyük patronlara adaleti nasıl sağlarızın derdine düştüler.” dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *