image

HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, ilçedeki kurum ve esnafa yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler esnasında Beşiri’nin sorunlarını dile getirdiklerini belirten Şimşek, esnafa yönelik ziyaretlerde ise esnafın sıkıntılarını dinleyip dillendirdiklerini belirtti.

Öz Beşiri Sürücü Kursu ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Şimşek, “Beşirili esnafı ziyaret programımız kapsamında Öz Beşiri Sürücü Kursu yöneticisi Zeydan Beycan’ı ziyaret ettik. İlçemizdeki sürücü kurslarının sıkıntıları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sorular sorduk. Kendisi pandemi dolayısıyla iki ay sınavların iptal edildiğini, o anlamda biraz sıkıntı yaşadıklarını, bunun dışında ciddi bir mağduriyetlerinin olmadığını söyledi. Pandemiye rağmen halkın kursa talepleri iyi durumda.” Dedi.

Şimşek sözlerinin devamında, “ Sayın Beycan çalışmaları konusunda da bizi bilgilendirdi. İlçe merkezinde bir yer açarak hem Beşiri merkez hem de bağlı köylerde sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlamışlar. Halkın daha rahat belge alması için ilçede sürücü kursu açmışlar. Tabi ziyaretlerimizden çok memnun kalıp teşekkür ettiler.” Dedi. M. EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *