image

Kültür İl Müdürlüğünde düzenlenen programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı, kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen gösterildi. 

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunması ile başladı.

Tek liste ile gidilen seçimde Seval Aksoy, Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, büyük bir aile olduklarını söyledi.

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ise yaptığı konuşmada, ‘Kadın siyasetin öznesidir, kadın yaşamın ta kendisidir. Kadın ana ,kadın yar, kadın bacı, kadın abladır. 2002 öncesinde Ayşelerimiz, Fatmalarımız ve Haticelerimiz hor görülürken, sadece evine kapansın denilirken ve kamusal alanda başörtüsü takmasın sadece evinde taksın denilirken işte Tenzile anamızın yiğit evladı liderimizin Recep Tayyip Erdoğan bu haksızlığa dur dedi. Artık yeter dedi. Biz de burada teröre ve uzantılarına dur diyoruz, edi bese diyoruz. Diyarbakır annelerinin önünden kendini bilmez bir milletvekili geçiyor ve zafer işareti yapıyor.. Hak dava uğruna evlatlarını kurtarmak için canla başla mücadele eden o annelerimiz var ya emin olun zafer Allah’ın izniyle Diyarbakır annelerinin olacak. Zafer Batman annelerinin, Siirt annelerinin ve Şırnak annelerinin olacak. Buradan o eli öpülesi analarımızı selamlıyor ve en derin hürmetlerimi sunuyorum” Şeklinde konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *