image

Batman Park AVM’de sergilenen yöresel ürünler salgına rağmen vatandaşlardan ilgili gördü. Türkiye’nin dört bir yöresinden sergilenen ürünler Batman’ın damak tadına hitap ederken, ürünlerini pazarlayan esnaf ilgiden memnun.

Gümüşhane’den gelen Halim GÜLER, “Gümüşhane den geliyorum. Bu sene dördüncü gelişimiz. Talep var! Alışveriş merkezine gelen arkadaşlar bizi yalnız bırakmıyorlar, ilgi gösteriyorlar. Pandemi nedeniyle alışveriş merkezine gelenlerin sayısı düşük olmasına rağmen gelen müşterilerin rağbeti var. Türkiye’nin her yerinden gelen arkadaşlarımız var. Farklı farklı lezzetler geliyor. Herkes kendi ürününü tanıtıyor. Belirli aralıklarla geliyoruz. Halk memnun. Bizlerde memnunuz. Cuma gününe kadar buradayız.” Dedi.

Trabzon’dan gelen Zihni Çelik ise, “Trabzon Beşikdüzü’nden geliyoruz. Tereyağı getirdik. Ürünlerimiz orijinaldir, doğal ve etiketlidir.  Türkiye’nin her yerinden misafirler yöresel ürünlerini burada tanıtıyorlar. İzmir’den gelen pişmaniye var. Kayseri’den gelen sucuk var. Diyarbakır’ın dibek kahvesi var. Çeşit çok. Her yörenin ürünleri mevcut.” İfadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *