image

Umut Kervanı Vakfının başlatmış olduğu Yemen’e Yardım kampanyasına Umut Kervanı Beşiri temsilciliğinden destek geldi. Umut Kervanı Beşiri temsilcisi Adnan Önder bu konuda gazetemize açıklamalarda bulundu.

17 MİLYON YEMENLİ AÇLIKLA PENÇELEŞİYOR

Yemen’de 17 milyon insanın açlıkla pençeleştiğini belirten Önder, “Açlık, salgın hastalıkları ve bombardıman gölgesinde bir hayat yaşanan, insanların neredeyse beşte birinin savaş nedeniyle evlerini kaybettiği yaklaşık 17 milyon kişinin açlık sınırında olduğu Ümmetin mazlum bir ülkesidir Yemen. Çocukların yüzde 93 ünün insani yardıma ihtiyacı olan ülkede yetersiz beslenen çocukların sayısı hızla artıyor.” Dedi.

VAKİT YEMENLİ KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLMA VAKTİ

Her 10 dakikada bir çocuğun öldüğü Yemen'e yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen Önder, “ Umut Kervanı Beşiri temsilciliği olarak "Vakit Yemenli kardeşlerimize destek olma vakti" deyip biz de bir çalışma başlattık. Hayırseverlerin desteğiyle mahzun gönülleri ısıtmaya devam ediyoruz anlayışı ile topladığımız yardımları Yemen'e ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Vakfına teslim ettik. Rabbim oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun inşallah.” İfadelerini kullandı.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *