image

Canlı konferans sistemiyle gerçekleşen Ortaöğretim Matematik Dersi Okul Zümre Başkanları Toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Şube Müdürleri ve ilimizde eğitim veren tüm liselerin Matematik Dersi Okul Zümre Başkanları katıldı. Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN'ın yaptığı açış konuşmasıyla başladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN: "Değerli Arkadaşlar, hepiniz Ortaöğretim Matematik Dersi Okul Zümre Başkanları Toplantısına hoş geldiniz. Uluslararası organizasyon ile düzenlenen TİMSS'te ülke olarak çok güzel bir başarı yakaladık. Yapacağımız çalışmalarla ülke olarak seviyemizin çok daha ileri bir seviyeye ulaşacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimizde de son dönemde yaptığımız proje ve çalışmalarla matematik dersindeki başarı seviyemizi yükselttik. Şüphesiz bu başarı da en önemi pay siz değerli öğretmenlerimize aittir. İnanıyorum bundan sonra yapacağımız ilave çalışmalarla başarımız çok daha ileri seviyelere ulaşacaktır.” Dedi.
Kurtaran şunları söyledi: Değerli Arkadaşlar, Matematik dersini öğrencilere sevdirmemiz gerekiyor. Son yıllarda öğrencilerimizin Matematik dersine olan ilgi ve alakaları arttı. Bu ilgi ve alakanın artarak devam etmesini istiyoruz. Öğrencilerimiz bu dersi sevdikçe bu dersteki başarı ortalamaları da artacaktır. Yapacağımız çalışmalarla öğrencilerimizin matematik dersini sevmelerine yardımcı olalım.  Bu konuda elinizde gelen tüm gayreti sergilediğiniz farkındayım. Gösterdiğiniz bu çaba ve gayretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *