image

Umut Kervanı Vakfının Afrika’da başlattığı Kur’an-ı Kerim dağıtma kampanyasına Umut Kervanı Vakfı Beşiri Temsilciliğinden destek geldi. Vakfın Beşiri Temsilciliği Afrika’da 60 öğrenciye Kur’an dağıttı.
Kampanyayla ilgili bilgi veren Umut Kervanı Vakfı Beşiri temsilcisi Adnan Önder, “Umut Kervanı Vakfı Kur'an'la tanışmadık hiç kimse kalmasın söylemiyle kampanya başlatmıştı. Beşiri Umut Kervanı temsilciliği olarak kara kıtada kimse Kur’an sız kalmasın söylemiyle bu kampanyaya destek verdik. "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğretendir. “şiarı ile bizler de Afrika ülkelerinde ilim tahsil eden talebelerimize birer Kur'an-ı kerim hediye edebilmek amacıyla çalışma başlattık.” Dedi.
Kampanya esnasında Beşiri Temsilciliği olarak onlarca öğrenciye Kur’an hediye ettiklerini belirten Önder, “Çalışma sonucunda ilim tahsil eden 60 talebimize Kur'an-ı Kerim hediye ettik. Yaptığımız bu çalışmada desteğini bizlerden esirgemeyen değerli Beşiri halkına teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin. İnşallah bundan sonra da böyle hayırlı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *