image

Özel Batman Dünya Hastanesi Abdulvahap CAN isimli hastanın hayata tutunmasına vesile oldu. Geçtiğimiz günlerde sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra eve döndüğünde sol kolu ve göğsünde ağrı olduğunu ifade eden hasta bayıldıktan sonra yakınları tarafından acile getirildi. Hasta Abdulvahap CAN’ın acile getirildiğinde nabız ve solunumunun olmadığı belirtildi.
 Dr. Hakkı DUMAN ve ekibi tarafından hastaya 30 dakika kalp masajı yapıldı. Yapılan müdahale sonucu hayati bulguları normale dönen hasta acil olarak anjiyo ünitesine alındı. Uzm. Dr. Fırat URAL tarafından yapılan anjiyo sonrası tıkalı olan damarlar açıldı. Akabinde hasta koroner yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındı. Tetkik ve tahlillerinde sorun olmayan hasta şifa ile taburcu edildi. 
Hasta Abdulvahap Can yaptığı açıklamada, “Özel Batman Dünya Hastanesine, müdahale eden doktor ve ekibine, anjiyo işlemimi gerçekleştiren Dr. Fırat Ural’a teşekkürlerimi sunuyorum. Hayata dönmeme vesile oldular hakları ödenmez kendilerine bir ömür minnettarım” dedi. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *