image

Batman’ın önemli firmalarından olan Peron Spor, Almanya’nın FCF (FC FIRAT BERGEN 2000 e.V.) Futbol takımına sponsor oldu. Anlaşma Peron Spor Mağazası sahibi Murat Çetin ile heyetin arasında yapıldı.

Alman takımıyla sponsorluğun ikinci defadır yapıldığını belirten Çetin, “2020 ile 2021 sezonu olarak bu sponsorluk 2. kez oluyor. Batman’a ait bir markanın Almanya’da tanınması, bilinmesi, Alman takımlarına sponsor olması bizi sevindiriyor.” İfadelerini kullandı.

“BATMAN’DAN TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET VERİYORUZ”

 Çalışmalarından bahseden Çetin, “2000’li yılların başında Batman’da kurulan Peron Spor, Bugün tüm Türkiye’ye baskı alanında, ilerlemiş son teknoloji ile hizmet vermektedir. Forma, iş elbiseleri, şapka, bayrak, bez çanta, kupa bardak, cam bardak, ve her türlü baskının yanı sıra promosyon ürünleri ve spor malzemeleri hizmeti veren peron spor, Amatör spor kulüpleri ve liglerde mücadele eden birçok Spor takımına sponsor olarak takdir topladı.” Dedi.

“AMATÖR SPOR LİGLERİNE DESTEK VERECEĞİZ”

Peron Spor Mağaza ve Baskı Atölyesi Sahibi Murat Çetin, “Sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olacağız. Gençlerimizin madde bağımlısı bireyler olmaması için spora ve sosyal aktivitelere daha çok ihtiyacımız var. Bu yüzdendir ki Peron Spor olarak Amatör ve Liglerde oynayan spor Kulüplerine malzeme ve baskı alanında desteklerimizi sürdüreceğiz. “ dedi.

ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *