image

MİSİAD  yönetimi basınla kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrası MİSİAD Başkanı Sırlan, basına açıklamalarda bulundu. Sırlan, “Değerli Basın Mensupları, sevgili üyelerimiz, Kıymetli misafirler, sizleri en halis duygularımla selamların en güzeli ile selamlıyorum. Hepiniz HOŞ GELDİNİZ. Gücünü, üyelerimizin istihdam ettiği insan gücünden, yatırım ve  kalkınmaya yönelik yaptığı dev projelerden alan MİSİAD (Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği), insan ve memleket sevdalısı bir STK olarak Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok devletinde kurduğu şube temsilcilikleri ile güçlenmeye devam ediyor. Türkiye’de 81 Temsilcilik MİSİAD Şubesi, Dünya da ise 42 Temsilcilik MİSİAD Şubeleri ile hizmet etmeye devam ediyoruz.” Dedi.

MİSİAD’ın hiç bir Siyasi Partinin arka bahçesi olmadığını belirten Sırlan, “Derneğimiz herkese eşit mesafede hizmet eden bulunduğu ilin sevdalısı ve aşığıdır. Bir kentin lobisinin güçlü olması, kalkınması, yatırıma destek olunması, istihdam ve ekonominin hak ettiği bir şekilde büyümesinde Sivil Toplum Kuruluşları ve basının rolü büyüktür. Bu meyanda MİSİAD olarak BASININ verdiği desteklerden dolayı MİNNETARIZ.” İfadelerini kullandı.

Sırlan şunları söyledi: “İlimizde bulunan İrili ufaklı STK (Sivil Toplum Kuruluşları)’ların, Hizmetin gerekli olduğunu ama yeterli olmadığını kavramaları anlayışıyla; kentte lobicilik faaliyetlerinin yapılması, teşvik girişimlerinin çoğaltılması, yatırım ve istihdamın önünün açılması için daha daha gayret sarf etmelerinin görev ve sorumlulukları dahilinde olduğunu belirtmek istiyorum. İşinin en iyisini yapmaya en kalitelisini imar etmeye, Yunus gibi yangın, Mevlana gibi dertli, Hacı Bektaş gibi vakur olmadan hizmet edilemeyeceğini anlamaya davet ediyorum.”

Batman’a yönelik çalışmaları destekleyeceklerini belirten Sırlan, “ Batman’a Tıp Fakültesi İluh Deresi, Batman Çayı’nın ıslah projesi ve diğer bu ve buna benzer alt yapıların gerçekleşmesi için üzerimize düşen hizmetleri desteklemeye hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi salgını döneminde Devletimiz oluşturduğu sağlık altyapısı ile Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Bilim Kurulunun uğraşları neticesinde dünya genelinde ilk 10’la olduğumuz aşikardır.Bu süreçte tüm dünya da olduğu gibi ülkemiz de de ekonomik sıkıntılar olmuştur.  Bizlerde işadamları olarak sıkıntılar çekmemize rağmen, MİSİAD Genel Merkezimiz ile birlikte dahil olduğumuz “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına katılım sağladık.” Dedi.

Sırlan son olarak şunları söyledi: “Batman Şubesi Yönetimi çalışmalarında 50 koli paket yardımı, Sağlık Çalışanlarımız, Güvenlik Personellerimiz, Kamu Çalışanlarımız ve Batman halkımıza toplam da 10.000(onbin) adet maske,150 adet tek kullanımlık hijyenik ameliyat önlüğü hibe ederek halkımızın ve devletimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Her zaman olduğu gibi bu günde temizlik kurallarına sosyal mesafeye uyarak geleceğimizi inşa etmeye amade hükümetimizin emirlerini kural ve kaidelerini destekliyoruz. Batman ili ve bölgesinde mümtaz bir yer edinmiş olan haber kaynaklarını vatandaşlarımıza kesintisiz ulaştıran kıymetli basınımız;  Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) olarak düzenlemiş olduğumuz “Basınla Kahvaltı Buluşmaları” programına teşrifleriniz bizleri onurlandırmıştır. “ AHMET KÖLGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *