image

Kentteki ulusal ve yerel basınla kahvaltı da bir araya gelen DEVA Partisi Batman İl Başkanı ve İl Kurucu Heyeti, teşkilatlanma sürecine ilişkin açıklama yaptı. DEVA Partisi Genel Merkezi’nde yapılan mülakat sonucu göreve getirilen Av. Melik Müjdeci , kurucu il heyetini tanıtarak teşkilatlanma sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak teşkilatlanma sürecini anlattı.. Batmanımız için hayırlı olsun Bunun yanı sıra toplantıda,  DEVA Partisi il kurucu üyeleri Avukat Ferda Ayış, iş insanı Sedat Erpolat, iş insanı Veysel Tekin ve iş insanı Turan Songur katıldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Batman İl Başkanı Müjdeci, burada yaptığı açıklamada, yeni bir yolda yürüdükleri ve başarılı olmak istediklerini ifade ederek şunları ifade etti: “Bundan 4 yıl önce 15 temmuz 2016 tarihinde demokrasimize, milletimizin iradesine ve devletimize yapılan darbe girişimini lanetliyorum ve o gece hayatlarını; milleti ve devleti için feda ederek şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

Müjdeci açıklamasının devamında, “Partimiz, “özgürlük, eşitlik, adalet” temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusudur. Bu itibarla, temel hak ve özgürlükleri; etnik köken, dil, din, mezhep, cinsiyet, siyasi ve sosyal aidiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için tanıyor ve iç hukukumuzu bu standartlara göre uyarlamayı hedefliyoruz. Deva Partisi olarak parti programımız ve tüzüğümüzde belirttiğimiz ilkeler ışığında yol alacağız, milletimize hizmet etmenin mutluluğunu her anımızda yaşayacağız.” Dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *