image

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen “TEB Sokak Tenisi”organizasyonuna katılan Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz DURMUŞ ve TEB Genel Müdürü Ümit LEBLEBİCİ Batman’da çocuklarla buluştu.

Türkiye’de tenisin yaygınlaşması ve gençlerin spor ile tanışmasını amaçlayan TEB Sokak Tenisi organizasyonu, Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun ortak çalışmaları sonucunda 12 Nisan Pazar günü kurulan kortlarla Batman’da yapıldı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TTF Başkanı Cengiz Durmuş, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Batman Valisi Azmi Çelik çok sayıda amatör tenisçi ile bir araya geldi.

Bakan Şimşek TEB’i ve Tenis Federasyonu’nu tebrik etti.                

Özellikle şartların çok iyi olmadığı böyle şehirlerde tenisi gençlerle buluşturmanın önemini ifade eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gençlere yönelik düzenledikleri organizasyondan dolayı hem TEB’i hem de Türkiye Tenis Federasyonu’nu tebrik etti.

TEB Sokak Tenisi’ne 81 ilde devam edilecek.

TTF Başkanı Cengiz Durmuş ise TEB Sokak Tenisi organizasyonunun 81 ilde gençlerle buluştuğunun altını çizdi. Tenisin tabana yayılmasının bu tip organizasyonlarla gelişebileceğini vurguladı ve tenisi yaygınlaştırmak için bu organizasyona destek veren TEB’e teşekkür etti. Davut Başaran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *