image

 

Batman’da özel bir hastanede tedavi olan obezite hastası 4 ayda 120 kilodan 90 kiloya düştü.

 

 Obezite hastası Bedia Aravin, Medical Park Batman Hastanesinde geçirdiği ameliyat sonrası süren tedavisinde 4 ayda 30 kilo verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. İbrahim Ayvaz yapılan ameliyatla ilgili, “Ameliyat ettiğimiz hastamız 3-4 ayda 120 kilo civarlarından 90 kilograma kadar düştü. İnşallah daha da zayıflayacak. Obezite tedavisine başladıktan sonra yaklaşık 20 hastayı sağlığına kavuşturduk.  Daha fazla hastayı sağlığına kavuşturmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Geleceğe umutla bakıyorum

 İlk etapta 30 kilo veren Bedia Aravin duygularını şöyle açıkladı: “Uzun zamandan beri kilolarımla başım dertteydi. Ne yaparsam yapayım bir türlü kilo veremiyordum. Gitmediğim yer çalmadığım kapı kalmadı, ama bir türlü kilolarımdan kurtulamadım. En sonunda ameliyat olmaya karar verdim. Allah razı olsun Op. Dr. İbrahim bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Bir günde taburcu oldum. Şimdi çok daha iyiyim, eskiden giyemediğim kıyafetlerimi artık dolaplardan indirmeye başladım. Kilolarımdan dolayı erken ölürsem çocuklarıma kim bakar diye korkardım. Geleceğe artık umutla bakıyorum.” Şeyhmus Toprak

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *