image

 

Bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali YILMAZ; “Müdür değişimleri okullarımıza dinamizm getirdi” dedi.

                Çalışma ziyareti kapsamında Batmana gelen MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali YILMAZ ve MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma  Daire Başkan Seyfettin TORAMAN ilk olarak öğretmen evinde bazı okul idarecileriyle düzenlenen toplantıya katıldılar.

BAKANIN DESTEĞİNİ YANIMIZDA HİSSETTİK

                Toplantının açış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK ” Sayın Genel Müdürümüzü ve Özel Eğitim Daire Başkanını ilimizde görmekten büyük memnuniyet duyduk. Batman’ ı eğitim alanında daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. Bu konuda Sayın Bakanımızın desteklerini daima yanımızda hissettik” diye konuştu.

 İL İÇİ ÖĞRETMEN ROTASYONUNU BU YIL GERÇEKLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.            

Batman’a eğitim sorunlarını yerinde görmek ve ilimizi daha yakından tanımak bir günlük çalışma ziyareti için gelen Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç.Dr.  Ali YILMAZ, Batman’a ilk kez geldiğinin belirterek “Batman’ı umduğumdan daha gelişmiş ve modern buldum. Batman çok genç nüfusuyla güvenli bir geleceğe hızla adım atmaktadır” diyen YILMAZ Sayın Bakan ile Müsteşarın selamlarını getirdiğini belirterek,” Hepimiz bu çarkın dişlileriyiz. Sistemde bize yüklenen görevleri yerine getirmek zorundayız. Bu yıl ilk kez yapılan müdürlük değerlendirmesiyle okullarımıza bir yenilik ve dinamizm gelmiştir. İl içi öğretmen rotasyonunu bu yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Buraya gelerek bizimle birlikte olduğunuz için size teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 Şeyhmus Toprak

               

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *