image

Avrupa Birliğiyle uyum adı altında aileyi, toplumun ahlaki yapısını hedef alan sözleşme ve yasalar aile ve toplumu çöküşün eşiğine getirdi. İstanbul Sözleşmesi ve benzeri yasalara, girişim ve dayatmalara tepkiler her geçen gün artmasına rağmen yetkililer kötü gidişatı görmezden geliyor.

Konuyla ilgili tepkisini ortaya koyan Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, toplum tamamıyla çökmeden, genç nesiller yitirilmezden bu dayatmaların derhal sona erdirilmesi gerektiğini söyledi. İstanbul Sözleşmesinin geleneksel aile yapısını, toplumun ahlakını, gençliğin geleceğini hedef aldığını, bu gidişle aile yapısının çöküşe uğrayacağını belirten Özkan,  yetkilileri uyararak sözleşmenin iptal edilmesini istedi.

BU SÖZLEŞME AİLENİN TEMELİNE KONULMUŞ BİR DİNAMİTTİR

Sözleşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Özkan, “İstanbul sözleşmesi11 Mayıs 2011 tarihinde imzalanmış. İmzalayan ilk ülkelerden birisi de Türkiye’dir. İlginçtir ki hiçbir muhalefet olmadan meclisteki bütün partilerin ortak oyuyla kabul edilmiştir. İşin daha da garip yönü çekimser oy kullanan bir milletvekili yanlışlıkla çekimser oy kullandığını belirterek düzeltme talebinde bulunmuştur. İstanbul sözleşmesinin üzerinde bu kadar durmamızın sebebi şudur: bu sözleşme ailenin temeline konulmuş bir dinamittir. Avrupa ve Batı medeniyetinde aile mefhumu olmadığı için dünyalarını daha çok bireysel bir yaşam tarzı üzerine inşa ettikleri için bizleri de bireysel yaşama zorluyorlar, aile mefhumunu hedef almaktadırlar.” Dedi.

İSLAM’I NASIL YOZLAŞTIRIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORLAR

 İstanbul sözleşmesinin Batının dayatması olduğunu belirten Özkan, “Bu mesele Batının aramıza yerleştirmeye çalıştığı projenin bir parçasıdır. Nihayetinde bunun temelinde dünyayı dizayn etmeye çalışan bir Siyonist anlayış var. İslam’ı nasıl yozlaştırırız diye düşünüyorlar. Bunu da aileyi yok ederek yapabileceğini düşünmektedirler. Bu sözleşme ile amaçlanan Türkiye toplumunu Batılılaştırmak geleneksel aile yapısını yıkmak, İslami kimliği ve ortak değerlerini ortadan kaldırmaktır.” Diye konuştu.

AİLENİN OLMADIĞI BİR YERDE GELECEK NAMINA BİR ŞEY İNŞA EDİLEMEZ

 Yetkililere çağrıda bulunan Özkan, “Yetkililerden bu paçavraya atılan imzanın geri çekilmesini istiyoruz. Toplum içerisinde bir algı oluşmuş, eğitimle bu algının ortadan kaldırılması lazım. Kadına verilecek en büyük değer ailesine bağlı kılmaktır. Topluma yapılacak en büyük iyilik aileyi yüceltmektir. Ailenin olmadığı bir yerde gelecek namına bir şey inşa edilemez. İstediğimiz, İstanbul sözleşmesinin ortadan kaldırılması ve ailenin yeniden inşası için kadının eve bağlanmasıdır. Eğitim müfredatımızda bile aileyi hedef alan konular var. Avrupa’nın dayattığı bu sözleşmelerden vazgeçilmesi lazımdır. Bu ve benzer sözleşmelerin sonucunda toplumda boşanma oranlarının sayısı epey artmış. Toplum çökmeden bu sözleşmenin ortadan kaldırılması gerektiğine inanan insanlarız.” İfadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *