image

Batman Medicalpark Hastanesi Onkoloji Bölümünü hayata geçirmeleri münasebetiyle kokteyl ve seminer düzenledi.  Hastanenin toplantı salonunda basın mensuplarına yönelik olarak gerçekleştirilen Onkoloji Bölümü tanıtım seminerine Hastane Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, Kurumsal Pazarlama sorumlusu Mehmet Aksoy, Genel Cerrah Op.Dr. Özgür Cem Müsri, Dahiliye Uzmanı Dr. Rezan Gergin, Endokrinolojik ve Metabolizma Hastalıkları  Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Özkan, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Fatma Yalçın Müsri, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Barış Kuzu, Dahiliye Uzmanı Dr. M.Fadıl Edebalı ve Genel Cerrah Doç.Dr. Zülfü Arıkanoğlu katıldı.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Fatma Yalçın Müsri, açılan bölümle ilgili bilgilendirmede bulundu.  Müsri, “ Ünitemizde onkoloji hastaları, kanser hastaları tedavi ediliyor. İlimizde kanser ne yazık ki artan bir hastalık... Hastalığa yakalanan vatandaşlarımız ne yazık ki il dışına çıkıp tedavi oluyorlar. Bu zorlukları giderebilmek, hastaların hizmete kolay ulaşabilmeleri için böyle bir ünitenin açılışını uygun gördük.” Dedi.

Müsri, açtıkları ünitede kemoterapinin dışında hastalığı tedaviye yönelik ilaç da sağladıklarını, kanser tedavisine yönelik her türlü tedaviyi yaptıklarını belirtti. AHMET KÖLGE 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *