image

Ortaokullarda resim, liselerde karikatür yarışmasının düzenleneceğini ifade eden Kalkan, yarışma başvurusunun 7 Şubat tarihinde sona ereceğini aktardı.

Kalkan, eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı ile böylesi bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Kalkan, "Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğümüzce Türkiye geneli ortaokullar arası tüketici hakları konulu resim yarışması ve liseler arası tüketici hakları karikatür yarışmasının başvuruları 7 Şubat 2020 tarihinde sona erecektir. Katılım ile ilgili bilgiler daha önce bilgi amaçlı okullarımıza verilmiştir. Yarışma değerlendirmeleri bakanlığımızın merkezinde yapılacaktır. Ülke genelinde birinci olan öğrencimize bir adet dizüstü bilgisayar ve birincilik plaketi 2'nci olan öğrencimize ultrabook ve plaket, 3'üncü öğrencimize bisiklet ve plaket takdim edilecektir. Yarışmaya katılıp dereceye giremeyenler, Ticaret İl Müdürlüğü tarafından okulları ziyaret edilecek ve katılımlarından dolayı teşekkür belgeleri verilecektir." dedi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *