image

Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Nurettin Teymur, İLKHA Batman İrtibat Bürosunu ziyaret ederek 'Onu Oku, O'nu Yaşa' temasıyla düzenleyecekleri 'Siyer Yarışması'yla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

2 Şubat 2020 Pazar günü saat 11.00'de Türkiye genelinde düzenlenecek olan Siyer Yarışması'na başvuruların 17 Ocak 2020 Cuma gününe kadar devam ettiğini hatırlatan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, tüm Peygamber sevdalısı halkı yarışmaya kayıt yaptırmaya çağırdı.

"ÖĞRENCİLERİN BU KİTAPLARI OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ"

Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere umre ile 2 bin çeşit ödülün verileceğini aktaran Aydın, "Bu yıl Türkiye geneli Siyer Yarışmasının 9'uncusunu düzenliyoruz. Vatandaşlarımız kayıtlarını gerçekleştiriyorlar. Kayıtlar için bir aya yakın bir zaman var. Şu anda 100 bine yakın bir kayıt olmuş durumda. Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak bu seneki hedefimiz; yaklaşık 300 bin kayıtı bulmaktır. Her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz için özellikle gayet güzel kitaplar yazıldı. Öğrencilerimizin bu kitapları okumalarını, okuduklarını kendi hayatlarında tatbik etmelerini istiyoruz." dedi.

"BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOKTUR"

Yarışmaya gireceklere önemli hatırlatmalarda bulunan Aydın, yarışmaya katılacak vatandaşların en kısa zamanda siyersinavi.com adresinden kayıt yaptırılması gerektiğini kaydetti.

Konuşmasına devam eden Aydın, şunları söyledi: "Sadece kitap alarak kayıt oluşmuyor. Mutlaka verdiğimiz adresten kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekir. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızı Siyer Yarışmasına kaydolmaya davet ediyoruz. Önemli olan bu kitapları alıp okumaktır. Peygamberimizin hayatını kendi yaşantımızda bir nebze de olsa tatbik edersek kazancımız o olacaktır. Sonuç itibariyle bu yarışmanın kaybedeni yoktur. Ödüller sadece yarışmaya teşvik amaçlı hediyelerimizdir. Asıl kazanç Peygamber Efendimizin hayatını okumaktır ve ona göre kendi hayatına yön vermektir."

"BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİ KAYIT YAPMAYA DAVET EDİYORUZ"

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Nurettin Teymur, Batman'da 30 noktada Siyer Yarışmasına kayıt yapılabilmesi için başvuru merkezlerini oluşturduklarını söyledi.

Herkesi bu yerlere kayıt yapmaya davet ettiklerini belirten Teymur, "Siyer Yarışmasıyla ilgili Batman'da da birtakım çalışmalarımız mevcuttur. Batman'da hedefimiz 30 bin kayıt gerçekleştirmektir. Yarışmacılarımız siyersinavi.com adresinden kayıtlarını gerçekleştiriyorlar. Amacımız halkımıza Peygamber Efendimizi tanıtmak, yaşantısıyla hayatlarına yön vermeleri için çalışmalar gerçekleştirmektir. Bu anlamda 30 noktada Siyer Yarışmasıyla ilgili kayıt yerimiz mevcuttur. Bu kayıt noktalarına bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz. Bir an önce kayıtlarını yaptırsınlar. Gelecek hafta itibariyle Batman'ın çeşitli noktalarında Siyer Yarışması stantlarımızı açacağız inşallah. Buralardan da kayıtlar gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı. İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *