image

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi tarafından, "Mekke'nin Fethi”nin yıl dönümü nedeniyle 31 Aralık günü akşam saatlerinde İl Kültür Turizm Müdürlüğü Salonunda etkinlik düzenlenecek.

Etkinliğe davet ve kamuoyunu bilgilendirme maksadıyla gazetemizi ziyaret eden AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, 81 ilde "Mekke'nin Fethi" programının kutlanacağını, aynı gün, yani 31 Aralıkta ilimizde de etkinliğin düzenleneceğini belirtti.

Batmanlılara o gece günaha sevk eden yılbaşı eğlencelerini bırakıp Mekke’nin fetih kutlamasına katılım çağrısında bulunan Özkan, “ Etkinliğimizde konferans olacak, müzik şöleni olacak, değişik güzellikler olacak. Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tarih Hocası Ümit Güler, Mekke’nin fethiyle ilgili konferans verecek.  Yine Sanatçı Bilal Güler de ilahileriyle etkinliğimize renk katacak. Spor etkinlikleri de olacak. Amacımız gençlerimizi bu gecede yılbaşı kutlamaları adı altında yapılan çirkinliklerden uzak tutmak, onlara hayırlı bir gece geçirtmektir.” İfadelerini kullandı.

MEHMET TAHİR AKGÜL  

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *