image

Batman’ın en eski caddelerinden olan Komando Caddesinin kaldırımları genişletilip cadde daraltıldı. Cadde üzerinde bulunan esnaf daralan caddenin çift yönlü trafiği kaldıramadığını belirtip caddenin tek yönlü olmasını istiyor.

Daralan caddenin kazalara davetiye çıkardığını belirten Komando Caddesi esnaflarından Hidayet Tekin, “ Biliyorsunuz kaldırımlarımız genişletildi. Cadde daraldı. Buna rağmen çift yönlü trafiğe açık durumda. Yolun daralması nedeniyle araçlar rahat gidip gelemiyor. Kazalara davetiye çıkıyor. Cadde esnafı olarak biz de zor durumdayız. Caddenin tek yönlü olmasını istiyoruz.” Dedi.

Caddenin daralmasından sonra sık sık kazaların yaşandığını vurgulayan Tekin, “ Mesela geçen gün bir araba aydınlatma direklerine çarptı. Özellikle büyük araçlar geçince karşı taraftan gelen araç geçecek yol bulamıyor. Belediye otobüsleri sık sık geçiyor buradan. Onlar geçince yol kapanıyor. Trafik felç oluyor. Kazaların önlenebilmesi için yolun tek yönlü olması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Eskiden caddelerinin daha geniş olduğunu belirten diğer bir esnaf Sabri Aydın ise, “ Caddenin kaldırımları yapıldıktan sonra yol bayağı daraldı. Eskiden daha genişti. Yetkililerden talebimiz caddenin tek yönlü olmasıdır. Çift yön dardır. Kazalara davetiye çıkarıyor.  Her an kaza olma ihtimali var. Karşıdan karşıya geçemiyoruz. Trafik o kadar sıkışık. Komando Caddesi esnafı olarak caddemizin tek yönlü olmasını istiyoruz.” Diye konuştu. AHMET KÖLGE

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *