image

 

Mesleğindeki başarıları ile dikkat çeken göz hekimi Op. Dr. Yalçın İşcan kornea nakil sürecinin hazırlık döneminden itibaren büyük bir dikkat ve özenle yürütülen bir süreç olduğunu, başından sonuna kadar tam bir ekip çalışması ile işin başarıldığını diğer organ nakilleri gibi bunun da çok özel bir ameliyat olduğunu belirtti.

“Mehmet Danış gibi sırada çok fazla nakil bekleyen hastamız var. Organ bağışı yaygınlaştıkça inşallah biz bu konuda hizmete hazırız” diye belirten Op. Dr. Yalçın İşcan; “Halkımızı organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum, unutmayalım ki hepimiz bir gün organ nakli adayı olabiliriz” dedi.

Ameliyat olan Mehmet Danış’ın oğlu mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: Babam 15 yıldır görmüyordu.  Ankara’ya, İstanbul’a götürdüm. Herhangi bir doktor gözünü açamadı. Dünya hastanesinde Dr. Yalçın İşcan’a muayene olduk. Ameliyat sonrasında seçemediği çocuklarını bile Allaha şükür görüyor. Yalçın Beye ve Dünya Hastanesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Op. Dr. Yalçın İşcan; “Bana bu imkanı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Özel Batman Dünya Hastanesi yönetimine, kornea temininde katkı sağlayan Dicle Üniversitesi Göz Bankası müdürü Yasin Çınar hoca ve ekibine, öz veri ile çalışan göz birimi personeline teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *