image

Toplantıya; İdare ve Denetim Müdürü Mehmet Emin KESKİN, merkez mahalle muhtarları ve Yeşilay Batman Şubesi Başkanı katıldı.Vali Hulusi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, merkez mahalle muhtarların sorun ve talepleri ele alınarak görüşüldü.

Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile ilgili muhtarların mahallelerinde birtakım sıkıntılar yaşadıklarını belirten Vali, “Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)  bu konuda önemli çalışmalar yürütüyor.  Çok kıymetli ve güzel hizmetler yapıyorlar. Uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede etkin çalışan bir merkezimiz var artık. Muhtarlarımızın bu konuda sıkıntı yaşayan aileleri ve bireyleri YEDAM’a yönlendirebilirler. Bu merkezde, Uzman Psikologlar ve Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından bağımlı bireylere hem arınma hem de bırakma sürecinde ücretsiz psikolojik ve sosyal destek verilmektedir” diye konuştu.
Batman Yeşilay Danışmanlık Merkezi uzmanları tarafından muhtarlara yönelik İlimizde yeni açılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı.
Sunumun ardından Vali, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.
MEHMET TAHİR AKGÜL            

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *