image

Beşiri Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere yönelik önemli projelere imza atıyor. Bu projelerden biri de 22 ortaokulu kapsayan deneme sınavı. Yeni Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Akın ve Şube Müdürü Nurettin Gültekin başkanlığında kurulan LGS Komisyonu 502 öğrenciye ücretsiz deneme sınavı yaptılar.

Projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Beşiri Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Akın, “Her şey aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımızın başarı ve mutluluğu için" sloganıyla İlçemizde kurduğumuz LGS komisyonu 1 koordinatör ve 6 üye ile öğrenci başarısını arttırmaya yönelik çalışmalara başladı. Geçen yıl 8.sınıflarımıza maalesef tek bir tane bile deneme sınavı yapılmadığı için bu yıl yapılan sınav ile ilçede eğitim kalitesinin artacağı ve başarının en kısa sürede yakalanacağını ümidini ediyorum.” Dedi.

Öbür tarafta İlçe geneli 9 Kasım cumartesi günü 8.sınıflara yapılan deneme sınavında ilk 20’ye giren öğrencilere ücretsiz test kitabı hediye edildi. Hediyeler İlçe MEM Konferans salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN ve şube müdürleri tarafından verildi. İlk 3’e giren öğrencilere satranç takımı ve Tonguç yayınlarının 8.sınıflar LGS hazırlık için test kitabı seti hediye edildi.

AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *