image

Batman'da yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 5 araçta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre,  önceki gün saat 15.00 sıralarında Fatih Mahallesi Barış Bulvarı’nda seyir halindeki Navzat Kıyanç yönetimindeki 72 AD 594 plakalı otomobil ile  Dindar Uğur yönetimindeki 48 DS 948 plakalı otomobil çarpıştı her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan Cumhuriyet Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarında zincirleme trafik kazası meydana geldi.  Aynı gün saat 15.30 sıralarında yolun karşısına geçmek isteyen yayaya yol veren, plakası öğrenilmeyen araç durunca, arkasındaki İlyas Hiçyılmaz yönetimindeki 34 UK 1213 plakalı kamyonet tipi aracın da durmasıyla,   arkasından gelen 58 DA 421 plakalı otomobil arkadan çarptı. Daha sonra 58 DA 421 plakalı otomobilin arkasında seyreden bir kargo şirketine ait Ramazan Bozat yönetimindeki 72 AS 411 plakalı dolmuş tipi aracın da önündeki araca arkadan çapması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi.

 

Yaşanan trafik kazalarında 5 araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Yaşanan kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. İlkha 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *