image

Son zamanlarda artan elektrik kesintilerinden bıktıklarını söyleyen çarşı esnafı, Bankalar Caddesi yolunu kısa süreliğine trafiğe kapatarak yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı.

“Sayın Valim, Belediye Başkanı, Yetkililer Nerede?”

Sık sık yaşanan elektik kesintileri nedeni ile bıktıklarını söyleyen çarşı esnafından Turan Songur: “Bu elektrik kesintilerinden bıktık. Biz çalışamıyoruz, dükkânlarımızdan kaçıyoruz artık.  Bir değil, iki değil, beş değil, altı değil. Sayın valim, belediye başkanı, yetkililer nerede? TEDAŞ İl Müdürü neredesin? Ne yapıyorsun? Neyle uğraşıyorsun? Yeter artık bıktık.”

“Pasaj, Çarşı Mağara Şekline Dönüşmüş”

Elektrik kesintilerinin pasajı mağaraya dönüştürdüğünü söyleyen çarşı esnafından Tarık Aslan; “6-7 aydır yapılan çalışmalardan dolayı pasajlarımızın hepsi kapalı çarşıya dönüştürüldü. Elektirler kesildiği zaman pasaj esnafı havasızlıktan adeta boğulur, nefes alamaz duruma geliyor. Pasaj, çarşı mağara şekline dönüşmüş. Elektrik kesintisi nedeni ile dükkânlarımızın kepenklerini indirmek için gece geç vakitlere kadar beklemek zorunda kalıyoruz.  Esnaf olarak çok ciddi anlamda mağduruz.” Dedi. AHMET KÖLGE 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *