image

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, ‘Merkezim Her yerde’ projesi kapsamında köy okullarında etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Kozluk Gençlik Merkezi Çayönü ve Dilimli İlk ve ortaokullarını ziyaret ederek öğrenci ve köylü çocuklarla unutulmaz bir gün geçirdiler. ‘Merkezim her yerde’ projesi kapsamındaki etkinlikler kapsamında Gençlik Liderleri çeşitli oyunların yanı sıra, unutulmaya yüz tutmuş spor dallarını tanıttılar. Köydeki öğrenci ve çocuklar Okçuluk, Matrak, Dart, Halat çekme, İp atlama ve farklı oyunlar oynayarak kendilerine olan özgüvenleri arttı. 

“GİTMEDİK KÖY BIRAKMAYACAĞIZ”

‘Merkezim her yerde’ projesini önemsediklerini belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, imkânları dâhilinde gitmedik köy bırakmayacaklarını söyledi.  Rüzgâr; “Köylerimizdeki çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Bunun bilinciyle hareket ederek, onlara ulaşıyoruz. Her hafta köy okullarımızı ziyaret edip, gençlerimizle onlarla unutulmaz bir geçirip küçük ikramlarda bulunuyoruz. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *