image

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin, Cumartesi günü gerçekleştirdiği aylık geleneksel kahvaltılı buluşma toplantısının bu ayki konuğu, ilimize yeni atanan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç idi.

ASKON Batman şubesi üyelerinden olan Final Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ASKON üyeleri ile bir araya geldi. Başkan ve üyelerle bir süre sohbet eden Kıraç, daha önce de Güneydoğu Anadolu bölgemizde görev yaptığını ve bu vesileyle ilimizi de yakından tanıdığını kaydederek şöyle konuştu: “Şehrimiz çok güzel ve vatandaşlarımız çok samimi. Bu vesileyle Batman ilimizde görev yapacağım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Bizler, vatandaşlarımızın bu güzel kentte daha güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için trafikten asayişe birçok konuda proje geliştirerek ve halkın her kesiminden destek alarak var gücümüzle çalışacağız. Emniyet birimlerimizde yeterli sayıda polis memurumuz var. Hep birlikte halkın arasında, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Yapacağımız bütün çalışmalarımızda planlı olacağız ve uygulamalarımızın sürekliliğini sağlayacağız. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz ve hiçbir şeyi göstermelik yapmayacağız.”

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, sözlerini “Güçlü polisimiz her zaman halkının yanında ve her daim hizmetinde olacaktır.” diyerek tamamladı.

Toplantının verimli geçtiğini dile getiren Şube başkanı Mehmet Selman NASIROĞLU da, uyuşturucu, asayiş, trafik ve benzeri konularda ilimizin mevcut durumunu ve yeni Emniyet Müdürünün yapmayı düşündükleri çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *