image

Beşiri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra ilçe Kaymakamı Sinan Aşcı, ilçenin kamu kurum yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Verimli bir şekilde geçen toplantıda Kaymakam Sinan AŞCI,  Valiye ve toplantıya katılanlara genel durumla ilgili bilgilendirmeler yaptı. Toplantı esnasında söz alan mahalle ve köy muhtarları sorun ve taleplerini dillendirdiler. Muhtarların taleplerini dinleyen vali Şahin,  sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; mahalle ve köylerde yürütülen altyapı hizmetleri ile yapılacak çalışmalar ele alındı. Burada muhtarlara seslenen Vali Şahin, Muhtarların geçmiş Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Muhtarlarımız mahallesinde ve köyünde devletin gücünü ve varlığını hissettiren ve temsil eden kamu görevlileridir. Vatandaşımızın devletimize ihtiyaç duyduğu anda, sorunlarını ilgili kurumlara taşımakla önemli bir göreviniz var. Bizim de sizlerden isteğimiz, haksızlıklara fırsat verilmeden ihtiyaç olan konuları bize ulaştırınız. İlgili kurumlarımız da bu konularla ilgili mutlaka gerekli çalışmaları yaparlar” dedi.

Beşiri ilçesinin güvenlik konusunda sıkıntısı olmayan huzurlu bir ilçe olduğunu belirten Vali Şahin, “Huzur olduktan sonra diğer sorunların üstesinden gelmek kolaydır. Bizim yaptığımız; öncelikler sıralamasını belirlemek, devletin kaynaklarını sizlere hizmet olarak sunarken, adaletten ayrılmadan öncelikleri iyi bir şekilde tespit etmektir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, köy ve mahalle sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili kurumların gerekli çalışmaların yapılacağını ve takipçisi olacaklarını belirtti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *