image

Hükümet Konağı toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine  Kozluk Kaymakamı Osman BİLİCİ, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ, DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi temsilcisi İbrahim ERİN, Kaymakamlığımız proje koordinasyon birimi koordinatörü Servet ATAÇ ile proje koordinasyon biriminde görev yapan kurum yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Sertifika dağıtım töreninde, proje hazırlama ve projeli çalışmanın günümüzde zorunlu hale geldiğinin altını çizen  BİLİCİ; proje ekibimizin önümüzdeki dönemlerde güzel projelere imza atarak hazırlanacak projelerle yatırımların hizmete dönüştürüleceğini ifade etti ve sertifika almayı hak kazanan proje ekibine başarılar diledi.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’da; DİKA’nın eğitim, sağlık, tarım vb. birçok alanda kamu kurumları ve STK’larca hazırlanan güdümlü projelere finansal destek verdiğini ve amaçlarının verdikleri eğitimlerle projeli çalışma kültürünü yaymak olduğunu ve önümüzdeki süreçlerde de bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *