image

 

Medikal Park Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, 1400 kişi için ekmek kapısı olduklarını , Medikal Park’ın bir tür bacasız fabrika olduğunu söyledi.

Medikal Park Yönetim Kurulu Başkanı Yargı, AVM’leriyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. İş merkezlerinin Batman halkı için ciddi bir iş kapısı olduğunu belirten Yargı, “ Şu an itibarıyla 1400 civarında insan Batman Park vasıtasıyla ekmeğini kazanıyor. Bu Batman için küçümsenmeyecek bir soluktur. Bir tür bacasız fabrikayız. Batman park sadece iş sahası açısından Batman’a soluk olmadı. Bir çok açıdan Batman’a yenilikler getirdi. Halkımızın uğrayıp stres atacağı, gezip dolaşacağı, eğleneceği nadir yerlerden biriyiz.” Dedi.

Ticari yönlerinin yanı sıra kültürel etkinliklere, sergilere de ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Yargı, “ Birçok insan ve kurum Batman Park’ta stant açıyor. Kültürel etkinlik düzenliyor. Sergi açıyor. Bu tür etkinliklere katkı anlamında ev sahipliği yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yeni projeleriyle ilgili bilgi de veren Yargı, Batman’ın kültürel hayatına katkıda bulunmak için ülke çapında meşhur olan bazı yazar, hatip ve sanatçıları davet etmeyi düşündüklerini, özellikle Ramazan ayında bu projelerine hız vereceklerini belirtti. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *