image

 

İŞKUR “Batmanın Kariyer Ve Girişimcilik Günü” kapsamında Batman Üniversitesi konferans salonunda “Hayatın Provası Yok” konulu seminer düzenledi.

Kurumsal Motivasyon ve NLP Uzmanı-Davranış Bilimci Ümit Hakan Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı seminer dün saat 13.30 da Batman Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleşti. İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, çok sayıda öğrenci ve kariyer sahibi olmak isteyen genç girişimcilerin katıldığı seminerde konferans salonunu doldu.

“Batmanın Kariyer Ve Girişimcilik Günü” kapsamında İŞKUR tarafından düzenlenen seminerde bir konuşma yapan İŞKUR İl Şube Müdürü Besim Eviz Batman’ın geleceğinin gençleri beklediğini söyledi. Yaptığı konuşmada eviz; “Bilgisiyle, becerileriyle, iş hayatına bakış açılarıyla, kalkınma bakış açısıyla Batman’ın geleceği sizi bekliyor. O nedenle Batman ve Türkiye olarak gençlerimizi önemsiyoruz.” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz’in konuşmalarının ardından sunumlarını vermek üzere platforma çıkan Kurumsal Motivasyon Ve NLP Uzmanı-Davranış Bilimci Ümit Hakan Bozkurt “Hayatın Provası Yok” konulu seminer vererek “Benim için Mutlu olmanın yolu mutlu etmekte. Mutluluk kalabalıklar içinde bazen yalnız olmamaktır.” İfadeleriyle mutlu olmanın yollarını katılımcılara anlattı. (İlhan Yıldız)

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *