image



Sağlık-Sen Batman Şubesi’nin organizasyonuyla, ilde görev yapan tıp teknisyenleri, ‘22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü’ nedeniyle bir araya geldi.

Sağlık-Sen Batman Şube başkanı Zahir Seven, ‘22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü’ dolayısıyla ilde görev yapan acil tıp teknisyenleri (ATT) ile Batman Park AVM de  bir araya gelerek, sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep etti.

 

Batman Sağlık-Sen Şube Başkanı Seven, burada yaptığı konuşmada, “22 Mart, Acil Tıp Teknisyenleri günüdür. 112 acil istasyonlar günü diyebiliriz. Bu anlamda bütün ATT’lerimizin günlerini kutluyoruz. Acil tıp teknisyenleri çalışma alanları olan 112 istasyonlarımız sahasında  sıkıntılar çekmektedirler. Bugüne kader çekmiş oldukları sıkıntılarının bir kısmını çözdük. Bir kısmını çözmek için planlamamıza aldık. Arkadaşlarımızın nöbet ücretlerinin yüzde 50 oranında artırılması ile ilgili sorunlarını çözdük. Bu anlamda 112 istasyonlarımızda çalışan bütün ATT çalışanı arkadaşlarımızın kıymetinin bilinmesini istiyoruz. Allah’ın izini ile can kurtarmaya vesile olan arkadaşlarımızın günlerini tekrar kutluyoruz.” dedi.İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *