image

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Meteoroloji çalışanlarının emeğinin karşılığı olan havacılık tazminatının ödenmesini istedi.

Hükümete seslenen   Şinasi, “Ne yazık ki, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Meteoroloji çalışanlarının hakkı olan bu paranın çalışanlara ödemesine izin vermemiştir. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 4 yıldır yaptığı bu haksız uygulamayla 24 saat kesintisiz hizmet veren Meteoroloji çalışanlarının moral ve motivasyonunu bozmuştur. Orman ve Su İşleri Bakanlığı bu parayı havacılık tazminatı olarak yansıtmadığı için uluslararası bir kurum olan Eurocontrol’a karşı suç işlemektedir. Ülkemizin itibarı için havacılık tazminatı Meteoroloji çalışanlarına bir an önce ödenmelidir.” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

 

Meteoroloji çalışanlarının emeğinin karşılığı olan havacılık tazminatının ödenmesini isteyen Şansi, şunları kaydetti: “Meteoroloji çalışanlarının havacılık tazminatı gasp edilmektedir. Buradan hükümete sesleniyoruz. Meteoroloji çalışanlarının mağduriyetine son verilmesi için havacılık tazminatı mecliste mutlaka yasalaştırılmalıdır. Aksi takdirde, Büro Memur-Sen olarak, meteoroloji çalışanlarına havacılık tazminatı ödenene kadar yeni eylemlerle, basın açıklamalarıyla mücadelemize devam edeceğiz.”   Haber merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *