image

TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEĞİ BATMAN ŞUBESİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanlığını ziyaret eden Vali, şube başkanı Fahrettin Kağba ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, muhtarlarla mahallerde yürütülen hizmetlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ BATMAN ŞUBESİ

Daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali, dernek yönetiminden İlimizde yürütmüş oldukları hizmetlere ilişkin bilgi aldı. 

Dernek Başkanı Ekmen, ziyaret anısına Valiye plaket takdim ederek kendilerine teşekkür etti. 

TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI BATMAN ŞUBESİ

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesini ziyaret eden Vali, şube başkanı Ömer Dündar, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek,  sorun ve taleplerini dinledi. 

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

MÜSİAD Batman şubesini ziyaret eden Vali,  şube başkanı Alaaddin İraz ve iş adamları ile bir araya gelerek, İlimizde gerçekleştirdikleri ve yapacakları yeni yatırım faaliyetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundular. 

ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BATMAN ŞUBESİ

Daha sonra ASKON Batman Şubesini ziyaret eden Vali, şube başkanı Selman Nasıroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret sırasında MÜSİAD ve ASKON Batman şube başkanları Valiye, İlimizin ticaret ve sosyal gelişimine katkılarından dolayı plaket takdim ederek, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. ŞEVKİ ASLAN


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *