image


Kur'an Nesli Platformu Koordinatörlerinden M. Emin Sütçü, başvuruların 20 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edeceğini bildirdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Sütçü, Türkiye geneli yapılacak olan umre ödüllü yarışmanın bu yılki temasının “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı” olacağını belirtti.
Sütçü, “Kur’an Nesli Platformu tarafından her yıl yapılan ve bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan Kur’an meali sınavı 4 ayrı kategoride yapılacaktır. Türkiye geneli yapılacak olan ve umre ödüllü yarışmanın bu yıl ki teması ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması’ olacaktır. 15 Eylül Pazar günü yapılacak olan sınavın başvuru tarihleri 1 Mayıs ile 20 Ağustos 2019 tarihleri arasında olacak.” ifadelerini kullandı.
AMACIMIZ TOPLUMU KUR’AN’NIN MESAJIYLA BULUŞTURMAK
Sınava başvuruların sevindirici boyutta olduğunu söyleyen Sütçü, “Toplumun her kesimini kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile buluşturarak, ilahi mesajların öğrenilmesi ve öğrenilenlerin birey ve toplum yaşamında maddi ve manevi olarak huzurun tesis edilmesine katkı sunmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması’ bu yıl 15 Eylül Pazar günü yapılacaktır.” Dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *