image

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 43. Turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "‘Batman’da Yaşam-Kültür ve Mekân Fotoğraf Yarışması’nda kazanan fotoğraflar 21 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Batman Park AVM’de  Vali Hulusi ŞAHİN tarafından ödüller sahiplerini bulacak ve kazanan fotoğraflar da sergilenecek.

Batman Valiliğinin destekleriyle Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve koordinatörlüğünü Özcan ÇİÇEK’in yaptığı, ‘Batman’da Yaşam-Kültür ve Mekân Foto Maratonu Ödüllü Fotoğraf Yarışmasında kazananlar belli oldu.

Birinciliği yarışmaya Van'dan katılan Hasan Hüseyin BİRLİK "Sasonlu Çocuklar" adlı fotoğrafıyla kazanırken, İkinciliği Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan KARTAL "Batmanın Kültürü olan Tandır Ekmeği" fotoğrafıyla kazanırken, Yarışmada üçüncülüğü ise Batmanlı fotoğraf sanatçısı Tarhan İRTEM "Petrol İşçisi" fotoğrafıyla kazandı. Ayrıca Orhan KARTAL 2, Şükran SONAR 2, Seyran KARTAL 2, Hasan Hüseyin BİRLİK 1, Rıdvan İRTEM 1, Emre KAYA 1 ve Zozan TÜFEK 1 olmak üzere toplam 10 eser de sergileme ödülü kazandı.

21 Mayıs Salı günü saat:17.00’de Vali Hulusi ŞAHİN’in ziyaret edeceği fotoğraf sergisi ve ödül töreninin ardından fotoğraf sergisi Batman Park AVM’de hafta içinde gezilebilecek. ŞEVKİ ASLAN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *