image

Kayıt başvurularının başlaması açıklanmasından sonra veliler çocuklarını uygun gördükleri branşlara kaydetmek için müracaat etmeye başladı. Belediye Spor kompleksinde kabul edilen başvurularda adaylardan spor yapmaya engellerinin bulunmadığına dair sağlık belgesi, kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf isteniyor.

Atletizm, Badminton, Basketbol, Güreş, Futbol, Hentbol, Jimnastik, Kort Tenisi, Muay Thai, Voleybol ve Yüzme branşlarında açılacak olan yaz spor okulları ilgili yapılan duyurunun ardından ilk 3 günde 130 başvurunun yapıldığı açıklandı.

Batman Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada jimnastik branşında 5-7 yaş grubunda bulunan miniklerin kabul edileceği, geri kalan 10 branş için ise 7-14 yaş grubu aralığındaki öğrencilerin başvurularının alınacağının altı çizildi. Daha önce kaydı bulunan çocukların Velilerinden de, kayıt yenileme başvurusunda Sağlık Belgesi’ni beraberinde getirmeleri istendi.

Gültepe Mahallesi Beşikçi Caddesi güzergâhında bulunan Batman Belediyesi Spor Kompleksinde alınmaya başlanan başvuru kayıtların ücretsiz olduğu ve 10 Haziran 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edeceği hatırlatıldı. AHMET KÖLGE



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *