image

Ramazan ayı içerisinde yardım faaliyetlerini hızlandırdıklarını söyleyen Umut Kervanı Vakfı Beşiri Temsilcisi Rıdvan Üzümcü hazırladıkları yardım paketlerini yardıma muhtaç ailelere ulaştırdıklarını söyledi. 

2018 yılı içerisinde dernek olarak sayısız faaliyet yürüttüklerini belirten Umut Kervanı Vakfı Beşiri Temsilcisi Rıdvan Üzümcü, 2018 yılı içerisinde yardıma muhtaç 40 aileye ramazan kolisi yardımı yapıldığını hatırlattı. 

YARDIMLARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ramazan ayı nedeniyle fakir ve muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere hayırseverlerin desteği ile gıda paketleri hazırlandığını kaydeden Üzümcü, “Geçen sene Umut Kervanı Vakfı çatısı altında 40 koli ramazan yardım paketi dağıtımında bulunuldu. Gıda yardımıyla birlikte kurban bayramı sonrasında hayırsever vatandaşların bizleri aracı kıldığı 40 aileye de kurban eti dağıtımında bulunduk. Yemen’de yaşanan drama sessiz kalmayarak bizler de nispeten nakdi yardımda bulunduk. Ayrıca toplanan akika kurbanları da Yemen’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere gönderdik.” Dedi.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”

Vakıf olarak hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç olanlar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Üzümcü açıklamalarını şöyle sürdürdü;  “Hayırseverler ile muhtaç insanlar arasında köprü vazifesi görüyoruz. Amacımız yardıma muhtaç insanlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunmaktır. Gerek gıda, gerek giyim ve gerekse de nakdi olsun zaman zaman bu tür yardım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz… Ramazan ayına girmemiz hasebi ile hazırlamış olduğumuz 20 koli ramazan yardım paketini Beşiri merkez ve ilçelerinde dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte altı yetim çocuğun tüm giyim masaralarını biz karşılayacağız. Yardım faaliyetlerimiz bu çerçevede devam edecek.

Hayırsever vatandaşlara seslenen Üzümcü; “Umut Kervanı Vakfı olarak hayırsever vatandaşlarımıza tavsiyemiz daha fazla ihtiyaç sahiplerine uzlaşmamız için destek ve infaklarını esirgememeleri, bizleri hayırlarında aracı kılmalarıdır.” Dedi. 

Vatandaşlar yapılan yardımdan dolayı Umut Kervanı Vakfı yetkililerine teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.  AHMET KÖLGE


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *