image

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, hekimler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını en içten duygularla tebrik ettiğini söyledi.

Vatandaşlarının sağlığını korumayı ve insanlara hizmeti kendine şiar edinen AK Parti hükümetlerinin özellikle Türkiye’de sağlık alanında devrim niteliğinde yenilikler getirdiğini belirten Milletvekili Özdemir, eski Türkiye’nin değişmez manzarası olan hastanelerdeki sıra görüntülerinin AK Parti hükümetlerinin sağlık alanındaki icraatlarıyla tarihe karıştığını dile getirdi.

Bütçeden sağlığa ayrılan pay artırıldı

Bugün artık her vatandaşın çok daha iyi imkanlarla sağlık hizmetlerinden faydalandığını kaydeden Milletvekili Özdemir, “Türkiye’nin dört bir yanında inşa edilen sağlık kuruluşları, sağlığa bütçeden ayrılan payın arttırılması gibi icraatlarla artık herkes çok daha iyi sağlık hizmetine kavuşmuştur. Türkiye sağlık hizmetleri ve imkanlarıyla artık Avrupa’dan hastaların bile tercih ettiği duruma gelmiştir. Dünya sağlık kuruluşları nezdinde Türkiye’nin karnesi yükselmiş durumdadır. İnşallah bu büyük gelişimin her gün artarak devam etmesi için durmadan gayret sarf ediyoruz” dedi.

Şeyhmus Toprak

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *