image

 

Hür Dava Partisi Batman Merkez İlçe Teşkilatından gazetemize nezaket ziyareti yapıldı.

Hür Dava Partisi Batman Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Faruk Dursun, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Yarar, Merkez İlçe Sekreteri Sait Seyitoğlu ve İlçe Muhasibi A. Samed Sabaz gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

GENEL MERKEZİMİZ AÇIKLAMA YAPACAK

Yeni merkez ilçe teşkilatının kurulmasıyla birlikte basın mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma adına nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim stratejileri hakkında sorularımızı yanıtlayan merkez ilçe teşkilat başkanı Ömer Faruk Dursun; “Tabanımıza verdiğimiz anket çalışmalarının genel merkezce değerlendirilip seçim stratejimizi ona göre belirleyeceğiz. Seçime ne şekilde ve hangi illerde gireceğimizi yakın zamanda genel merkezimizce kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ’IN DİLİ SİYASET DIŞI

Selahaddin Demirtaş’ın geçen gün parti kongrelerinde yaptığı konuşmaları da değerlendiren Dursun, “Selahaddin Demirtaş siyaset dilini kullanmıyor. Mevcut stresten olsa gerek ki; saldırgan bir üslup kullanıyor.” Dedi.

Gazetemize yapılan nezaket ziyaretinde Dursun, Basın mensuplarıyla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını ve bu tür ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi. (Vedat Aydın)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *